دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۴
رسانه‌های دولتی چین می‌گوید با تغییر قوانین کشور به زنان باردار حق انتخاب انجام زایمان با سزارین حتی با وجود مخالفت شوهر داده خواهد شد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از رویترز این تصمیم یکی از آخرین اقدامات برای حفاظت از حقوق زنان در جامعه‌ چین است که سنت‌ها هنوز می‌توانند نقش قدرتمندی در آن ایفا کنند.

کمیته دائمی کنگره ملی خلق که مجمع عالی قانونگذاری چین است این هفته به بحث درباره لوایحی از جمله پیش‌نویس متممی برای «قانون حقوق و حفاظت از منافع زنان» که برای نخستین بار در سال ۱۹۹۲ تصویب شد، خواهد پرداخت.

«هه یتینگ»، مقام پارلمانی مسئول امور اجتماعی در این باره گفت این قانون برای سال‌ها در حال اجرا بوده است، اما برخی از مشکلات قدیمی حل نشده‌اند و برخی از مشکلات جدید با پیشرفت جامعه و اقتصاد ظهور کرده‌اند.

در حال حاضر، بیمارستان‌ها در چین فقط هنگامی زایمان با عمل سزارین را برای زن باردار انجام می‌دهند که شوهر آن را تایید کرده باشد.

گرچه بر اساس قانون، زنان در چین دارای حقوق برابر با مردان دارند، اما در واقعیت گزینه‌ها و تصمیم‌های آنها برای ازدواج، بچه‌دار شدن، داشتن شغل اغلب تحت تاثیر سنت‌های خانوادگی یا تصمیم‌های دولت است.

برای مثال، چین سال‌ها برای محدود کردن رشد جمعیت یک سیاست سختگیرانه تک‌فرزندی را به اجرا درآورد.

برخی از خانواده‌های چینی به طور سنتی اعتقاد دارند که عمل سزارین به نوزاد آسیب می‌زند و مادر مدت بهبودی طولانی‌تری را پس از زایمان باید بگذارند و به این ترتیب ممکن است زمان آماده شدن او برای بچه بعدی‌اش به تاخیر بیفتد.

قانون نیاز به اجازه شوهر برای انجام سزارین در سال ۲۰۱۷ در چین بحث‌برانگیز شد، هنگامی یک زن باردار دچار درد زایمان که شوهرش با سزارین کردن او مخالف بود، در بیمارستانی در این کشور درگذشت.

«هه» گفت بر اساس مقررات جدید پیشنهادی اگر زن باردار و خانواده‌اش نظرات متفاوتی درباره نحوه زایمان داشته باشند، بیمارستان باید بر اساس نظر زن عمل کند.

پکن در سال ۲۰۱۶ سیاست تک‌فرزندی را کنار گذاشت و حد ۲ فرزند را برای شمار بچه‌های خانواده‌ها تعیین کرد تا بتواند از خطرات اقتصادی جمعیت به سرعت در حال پیر شدن این کشور جلوگیری کند. اما این سیاست با توجه به هزینه‌ بالای بزرگ کردن بچه‌ها در چین هنوز نتوانسته است به شمار بیشتر موالید بینجامد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: